Find Black Friday tilbud på Xbox One her

Xbox One – en spiloplevelse for hele familien

Xbox One er det sikre valg: Til dig, der f.eks. leder efter en hyggelig måde at tilbringe en spilaften med dine børn på. Eller dig, som skal købe en spillekonsol, som du kan lære børnene at spille på. Familieindstillingerne på Xbox One bringer familien sammen og holder dem sikre.

Tryghed med købsgrænser

Du kan f.eks. indstille XBox One med købsgrænser og undgå dyre overraskelser med værktøjer til styring af onlinekøb. Du kan godkende et køb, før det foretages, modtage advarsler efter hvert køb eller konfigurere en kvote.

Indholdsfiltre

Du kan sikre en familievenlig konsol ved at filtrere websteder, spil eller apps baseret på dit barns alder. Sådan sikrer du at børnene får adgang til indhold, der er alderssvarende. 

Spil for alle aldre

Xbox One byder på mange underholdende spil, som familien kan spille sammen, og andre, til når børnene er lagt i seng. Børn er forskellige, og du ved hvilke spil der er egnede til dine børn. Spil til Xbox One er mærket med den passende alder for at spille det, plus beskrivelser, der advarer om bestemt indhold. 

Denne variation sikrer mange timers underholdning for alle aldre, så dine børn aldrig vokser fra Xbox. Invester f.eks. i konsollen, når den er på tilbud i forbindelse med Black Friday.