Find Black Friday tilbud på vinterjakker her

Vinterjakke til dame

Vinterjakke til herre

Nu nærmer vinteren sig og heldigvis er det også snart Black Friday, hvor du kan få fat i en ny lækker vinterjakke, der holder dig tør og varm. Hvad er en god vinterjakke? En vinterjakke skal gerne kunne holde dig varm, selvom der kommer frostgrader og blæsende chillfaktor. Den skal samtidig være vindtæt og vandtæt, for at klare det danske vinterklima, som både er frysende, regnfuldt og blæsende. Og så skal vinterjakken ikke mindst være behagelig at have på. 

Softshell og hardshell jakke

Generelt er vinterjakker designet til at kunne klare vejret udendørs. De er opbygget på to måder: Med softshell og hardshell. En softshell  jakke er et godt valg til en vinterperiode, der er lidt varmere, vådere og omskiftelig. Jakken er bygget op med en tyndere skal, men er stadig vindtæt og i de fleste tilfælde også vandtæt. 

Hvis du investerer i en hardshell jakke får du en jakke med en tykkere skal, der skal være vindtæt og vandtæt. Den er velegnet til alle aktiviteter udenfor hele dagen, og passer til alt slags vejr, især det rigtigt kolde frostvejr. 

Vægten på jakken betyder også noget. Jo tungere den er, jo mere modstandsdygtig er den overfor kulden. Og omvendt vil en lettere jakke være kompakt og handy, når den skal lægges i en taske, men også være mindre modstandsdygtig i meget koldt vejr.