Find Black Friday tilbud på vaskemaskine her

Planlægger du at få fingerene i en ny vaskemaskine, når den kommer på tilbud til Black Friday? Læs mere om hvordan du bedst bruger din nye vaskemaskine, så den holder i mange år:

Fyld vaskemaskinen op

Du kan spare vand, el og vasketid, hvis du sørger for, at din vaskemaskine er helt fyldt op ved hver vask. Det er en gevinst for både miljøet og din økonomi. 

Pas på filteret i vaskemaskinen

Filteret skal gerne holde til mange vaske. For at skåne filteret, kan du bruge vaskeposer til BH’er og lignende smådele. Så undgår du at de sætter sig i filtret og ødelægger vaskemaskinen. 

Vask på den rigtige temperatur

Du kan spare penge på energikontoen, hvis du vasker på koldere temperatur. Det er naturligvis kun muligt, hvis tøjet ikke er for beskidt. Baktusser og støvmider skal have 60 °C for at blive elimineret. 

Doser sæben korrekt

Tøjet bliver ikke renere, når du kommer mere sæbe i end nødvendigt. Mange af os kommer til at overdosere, så en præcis dosering kan hjælpe dig med en besparelse og skåne miljøet. 

Du kan dosere sæben ud fra vandets hårdhedsgrad og tøjmængden. Du kan få hjælp til at finde ud af doseringen på vaskemidlets emballage.