Find Black Friday tilbud på værktøj her

Skal du have nyt værktøj, når byggemarkederne går igang med de gode tilbud til Black Friday? Godt værktøj er essentielt til dig, der gerne vil ordne ting selv i hjemmet. Men hvilke værktøjer er en rigtig god idé at købe? Læs mere her og få tips til værktøj, som du ikke kan undvære, når du skal være handyman – eller woman. 

Ifølge Bolius´ tømrer, Henrik Læssøe, kan du med fordel købe disse ting, hvis du er begynder:
 

1. Batteridreven bore/skruemaskine

Det er bedst at købe en batteridreven bore/skruemaskine – så skal du ikke bakse med ledninger. Det anbefales at du køber en maskine med 2 hastigheder. Gerne en maskine med slagfunktion, så du kan bore i alle slags vægge. Køb helst en maskine af god kvalitet, f.eks. Bosch eller Dewalt – så holder din maskine i mange år og den er god at arbejde med. Cirkapris på en bore/skruemaskine: 1.600-2.000 kr.

2. Bits-sæt

Invester også gerne i et bits-sæt, der har et stort udvalg af krydskærv, lige kærv og torx, Du kan kende disse bits på at der er et kryds, en streg eller et 6-kantet hul i skruen. Dit bits-sæt skal gerne have flere forskellige størrelser bits. Et plus er også, hvis der er en bitsholder med i sættet, som kan forlænge din boremaskine og gøre det lettere at skrue på trange steder. Cirkapris på bits-sæt: 70-100 kr.