Find Black Friday tilbud på ure her

Sådan vælger du et lækkert herreur til Black Friday

Der findes mange slags ure, og det kan være vanskeligt at vælge det rigtige ur, som passer til din personlige stil og behov. Uret er stadigt populært, på trods af mobiltelefonens indtog, fordi det er et smykke, eller måske endda et samlerobjekt. 

Her er nogle gode råd til at vælge det ur, der passer til dig:

Mekanisk ur

For ursamlere og andre feinsmeckere vil førstevalget være et mekanisk ur, fordi håndværket og mekanikken i uret er af højeste kvalitet.

Du kan købe uret til Black Friday og lade det gå i arv til dine børn. Et mekanisk ur kan købes for at markere særlige begivenheder, f.eks. runde fødselsdage eller bryllup. Det mekaniske ur er meget holdbart og af høj kvalitet. De fleste mekaniske ure skal dog trækkes op og er ikke 100% præcise mht. tidsangivelse.

Quartz ur

Omvendt er quartz ure også af fornuftig, udmærket kvalitet og i lavere prislag – og derfor til at betale sig fra. Og du kan være sikker på, at uret bliver ved med at vise tiden helt præcist. når uret er quartz. Uret kører på batteri helt automatisk, og skal ikke trækkes op. Regn med at batterilevetiden på et quartz-ur er lavere end på et mekanisk. Uret kan dog sagtens køre et par år på batteriet, hvis man undlader at bruge de mere avancerede funktioner, såsom GPS, hele tiden.

Du kan vælge quartz uret, hvis du gerne vil have et udmærket ur til en fornuftig pris.