Find Black Friday tilbud på undertøj her

Black Friday med gode tilbud på underbukser til mænd

Skal du have fat i nye underbukser på tilbud, når Black Friday begynder? En god underbuks skal gerne kunne flere ting, så du får den bedste komfort. Der er flere forskellige mærker og typer af underbukser, som du kan vælge imellem. Og materialet, som underbukserne er lavet af, influerer også på din komfort. Læs mere her og få nogle tips til gode underbukser til mænd:

Mikrofiber eller bomuld giver komfort

Du kan med fordel investere i et par underbukser af mikrofiber. Mikrofiber er lavet af bæredygtige fibre fra kvast, rester fra træer, som gør dem ekstra bløde og behagelige at have på. Underbukser af bomuld giver også en god følelse, da bomuld lader huden ånde. Kunststof som f.eks. polyester kan danne grobund for kedelige hudirritationer. 

Hvilken type underbukser kan du bedst lide?

Der findes tre typer underbukser til mænd: Boxershorts, briefs og boxerbriefs. Hvis vi starter med boxershorts, så passer de til dig, der foretrækker en mere løs underbuks. Boxershorts giver mindre støtte end de andre underbukser. De er lavet med elastik i taljen og en knap foran. Briefs er er mindre og danner et y foran. De er velegnede, hvis du har stramme bukser på. Boxerbriefs er en blanding af de klassiske boxershorts og briefs, der sidder tæt på kroppen. De er velegnede til sport. De kryber ikke op i skridtet, og du undgår irriterende olferter. Samtidig giver de en god all-around støtte.