Find Black Friday tilbud på Ultra Boost her

Adidas Ultra Boost gør dine fødder lykkelige

Mangler du nye løbesko, så løbeturen bliver ekstra god og behagelig? Så kan du overveje at investere i Adidas´ løbesko, som kommer på tilbud til Black Friday. Her kan du læse om to udgaver af skoen:

Adidas Ultra BOOST 20 

Denne løbesko er til dig, der gerne vil have en behagelig løbetur. Adidas har lavet denne løbesko med en behagelig mellemsål, lavet med BOOST-skum. Det giver dig højere energiudbytte på løbeturen. Skummet sikrer god synergi mellem dit tråd og bounce undervejs på løbeturen. Støtten kommer fra Torsion Spring-konstruktionen, der sammen med mellemsålen giver dig ekstra støtte. Stretchweb-ydersålen er lavet med Continental-gummi, der giver supergodt greb på underlaget. Materialet tilpasser sig dit løb – og giver dig en smidig og mere fleksibel løbetur. Du kommer ikke til at opleve problemer med overfladerne, du bevæger dig rundt. Pris: 1.500 kr. 

Adidas Ultra BOOST PB

Disse løbesko er designet til at slå din personlige løberekord. Den strømlinede form og behagelige komfort fra Ultraboost-designet er klar til at du yder det allerbedste med dit løb. Skoen er designet med indvendig støtte, som låser pasformen fast, når du løber mod endemålet. Stretchweb-ydersål lavet af Continental Rubber, som man kender fra bildæk. Gummien sikrer dig et sikkert fodfæste i al slags vejr. Pris: 1.500 kr.