Find Black Friday tilbud på TV her

Black Friday: Vælg det rigtige tv og spar penge

Det kan ofte være forvirrende med de mange tekniske specifikationer og buzzwords, der omgiver os, når man skal have et nyt TV, f.eks. et Smart-TV. 

Det handler om at tage de pragmatiske briller på og finde ud af dine behov. Et godt TV lever ifølge HIFi-klubben op til dine behov mht. følgende ting:

  • Størrelse og design
  • Godt billede
  • God lyd
  • Alle nødvendige funktioner og tilslutninger
  • Adgang til alle ønskede TV-kanaler

 

Det er disse ting som du skal gå efter, når du tager ud for at finde dit nye TV, f.eks. til gode priser, når det er Black Friday.

Har du f.eks. plads i stuen til et større TV? Det kan være at du og din partner ser forskelligt på størrelsen og behovet – tag ud og se på TV´er sammen, og find ud af størrelsen. Ofte er det en god ide at måle op derhjemme, så I ved hvor stort et TV I kan presse ind i stuen. 

 

Skærmkvalitet

Lad dig ikke snyde af en masse tekniske specifikationer på papiret. Producenterne måler forskelligt på TV´ets evne til at vise billeder. Så det er svært at sammenligne ud fra dette. Du kan derimod bruge din sunde fornuft og få sælgeren til at vise dig den samme film på flere modeller. Sammenlign f.eks. bevægelse, lys og mørke, farvekvalitet. På den måde får du et langt mere præcist intryk af kvaliteten.