Find Black Friday tilbud på træpiller her

Træpiller kan købes på tilbud ved Black Friday

Skal pillefyret fodres med nye træpiller? Ofte skal der købes nye træpiller op til vinteren melder sin ankomst. Få gode tilbud på træpiller, når Black Friday starter. Der er mange penge at spare på den lille lysebrune pille, som opvarmer dit hjem. Her kan du få mere at vide om hvad du skal være opmærksom på, når du vælger træpiller. 

Hvilken brændværdi har træpillerne?

Det kan betale sig at tjekke træpillens effektive brændværdi. Den siger nemlig meget om træpillens kvalitet. Den  effektive brændværdi fortæller om den mængde energi, som en træpille kan levere. Brændværdien afhænger af, hvor meget vand og aske der er i træet.
De bedste træpiller på markedet har et max. indhold af 0,4 procent aske og max. 7 procent vand. Denne type træpille giver 4,9 kWh/kg.

Sikker opbevaring af træpiller

Bor du på en vej, hvor dine naboer også fyrer med træpiller? Så kan det anbefales at gå sammen og købe et større parti træpiller på flere tons. Jo større mængder, jo større rabat får I. Og så skal pillerne jo også opbevares, så de bevarer kvalitet og konsistens. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at opbevare dine træpiller tørt og forsvarligt, i et tørt udhus, en lade eller kælder.