Find Black Friday tilbud på tasker her

Black Friday nærmer sig og hvis du deler overbevisningen at man aldrig kan eje for mange tasker, så læs videre her. En god taske med et lækkert design er noget de fleste af os sætter stor pris på. Du kan tage alle dine uundværlige ting med i den og samtidig er tasken et stykke tilbehør, der understreger din personlige stil. Her er to typer tasker, som nærmest er uundværlige:

Klassikeren: Chanel Flap bag

Hvis du holder af godt, klassisk fransk design er det rette valg for dig Chanel Flap Bag. Tasken fås f.eks. i sort, med kæderem og det karakteristiske ternede mønster i læderoverfladen. Ja, den koster lidt under 30.000 kr, men det er jo derfor at vi har Black Friday, ikke? En Chanel Flap bag er ægte, tidsløs design, og en taske du kan bruge resten af livet. Den kan fås i et væld af farver og forskelligt finish, så det er bare om at vælge den du bedst kan lide. 

Den trendy: Clutchen

Når du skal til fest eller bare skal bruge en lille, chik taske til det allermest nødvendige, er clutchen din ven. F.eks. kan du få en clutch såsom “The Pouch” fra Bottega Veneta. Den fås i to farver og koster 17.170 kr. Måske er du heldig og kan få den på tilbud til Black Friday?