Find Black Friday tilbud på støvsugere her

Inspiration til ny støvsuger til Black Friday

Er din trofaste støvsuger blevet træt og ugidelig, når du svinger den rundt? Så er det måske på tide at få en ny, opdateret model, når der er gode tilbud ved Black Friday. Læs mere om hvad du skal gå efter, når du skal købe ny støvsuger. 

Støvsugeren skal gerne passe skal til dine behov. Du kan derfor have fordel af at overveje disse ting:

  • Hvor stort er det areal du skal støvsuge?
  • Har du trægulv eller tæpper i dit hjem?
  • Har du husdyr, som f.eks. fælder?

Støvsugere med forskellige egenskaber

Der er nogle støvsugere, som sagtens kan klare en hurtig rengøring, f.eks. i små hjem eller i hjem med primært gulvtæppe. Og andre støvsugere er bedre til “heavy duty” rengøring, f.eks. hvis du har småbørn, som alt andet lige sviner og roder mere.

Husdyr, f.eks. hunde, kan fælde og kræve rengøring af gulvet hyppigere. I det tilfælde er det en god ide at vælge en støvsuger, der er egnet til allergikere – den er nemlig meget effektiv, når det handler om at suge så meget snavs op fra gulvet som muligt – også Fidos hår. 

Hvis du har støvallergi, stiller det også krav til din nye støvsugers støv- og mikrofilter. De mest kendte filtre er HEPA-filtre, mens andre producenter anvender andre filtre, der er lige så gode. Støvsugerens støv- og mikrofilter filtrerer luften under støvsugningen. Filtret sørger også for, at støvet kun kommer ned i støvsugeren. Det er dog ikke alle støvsugere, der kan dette. Orienter dig i forbrugertests, der tjekker støvsugerens evne til at pakke støvet ned. 

Overvej også, hvor meget støvsugeren må larme og hvor lang ledningen skal være. Du skal gerne kunne nå hele vejen rundt i hjemmet med den.