Find Black Friday tilbud på støvler her

Lune støvler på tilbud ved Black Friday

Vinteren er kommet, og det betyder indkøb af nye støvler til de små, som gerne skal holde fusserne varme på legepladsen. Du vil sikkert gerne købe fodtøj, som understøtter dit barns fod og som kan holde til regn, rusk, mudder og sne. Imidlertid kan støvler være en dyr udskrivning. Du kan spare penge ved at købe støvler til dit barn, når det er Black Friday. Læs mere om hvordan du vælger en god støvle til dit barn:

Skoens pasform på barnets fod

Når I prøver sko sammen med jeres barn, er det altid en fordel, hvis I prøver støvlen på begge fødder. Fødder er nemlig ikke identiske, så måske kan støvlen snære eller genere på den ene fod. Barnets fod skal have luft i støvlen: Mål begge fødder, der skal helst være 1 til 1,5 cm luft foran tæerne, når barnet har støvlen på. Der er forskel på børnefødder, kig efter om jeres barn har en smal eller bred fod. Skomærket Angulus er et godt skomærke til børn, fordi Angulus laver både brede og smalle modeller, så I nemt finder den rigtige pasform. 

Beskyt støvlen og øg holdbarheden

Endelig anbefales det også at du giver din sko en kærlig hånd med imprægnering eller skocreme. Spørg i butikken, de ved hvilken beskyttelse støvlen skal bruge. Generelt er det ikke en god ide at lade støvler gå i arv til søskende, da vi træder forskelligt i fodtøj. Det kan gøre det ubehageligt for barnets søskende at gå i aflagte støvler.