Find Black Friday tilbud på stavblendere her

Stavblendere til gode priser ved Black Friday

En stavblender kan en masse ting i et køkken, og er derfor et godt alternativ til f.eks. køkkenmaskiner og lignende tilbehør i køkkenet. Du kan ofte finde stavblendere på tilbud, når Black Friday starter d. 22. november. Men hvad kan en stavblender? Det kan du læse mere om her:

Brug stavblenderen til at piske, hakke og blende

Du behøver ikke nødvendigvis en masse køkkenmaskiner, når du har en stavblender. Den kan sagtens erstatte en håndmikser og minihakker, hvis du har det rette tilbehør at sætte på den. Med det rigtige udstyr kan du f.eks. hakke nødder, løg og urter. Du kan også bruge den som håndmikser og piske flødeskum eller æggehvider til marengs. 

Kan man knuse is med den? Her kommer stavblenderen til kort, da den ikke har nemt ved at knuse is eller frossen frugt i større mængder. Så hvis du ofte gerne vil lave f.eks. smoothier eller lignende drikke, er du bedre tjent med at investere i en god blender. 

Er en stavblender bedre end en køkkenmaskine?

Det kommer an på dine behov, om du vil købe en stavblender eller en større køkkenmaskine. Ulemperne ved en køkkenmaskine er at den er noget dyrere end en stavblender. En køkkenmaskine fylder også mere i et køkken og er svær og tung at gemme væk i et skab. Omvendt kan en køkkenmaskine være en fordel,, hvis du ofte har større mængder af ingredienser, som du gerne vil blende, snitte eller røre sammen.