Find Black Friday tilbud på stationære pc'er her

Priserne er helt i bund: Køb en stærk stationær pc ved Black Friday

Selvom mange i stigende grad foretrækker en bærbar pc, da den er nem og let at tage med på arbejde eller i skole, er der forsat mange styrker ved en stationær PC, som får den bærbare til at ligne en grønskolling. Læs mere om fordelene ved en stationær PC, som kan fås på tilbud, når Black Friday starter. 

Styrker ved en stationær PC

En stationær PC har masser af processorkraft og ydeevne, som får den bærbare computers CPU til at blegne lidt. En bærbar PC er lavet, så du kan tage den med på farten. Det kræver mere batteritid og lavere vægt. Det koster omvendt på ydelsen. Stationære PC ´er kan du ikke tage med, men de rummer til gengæld stærkere processorer, grafikkort, større harddisk, flere RAM og generelt stor fleksibilitet mht. udvidelser. 

Du kan derfor konfigurere og forbedre en stationær PC på mange forskellige måder. F.eks. kan du putte ekstra RAM eller en større harddisk i den, f.eks. når PC´en ikke kan klare de nyeste spil mere. Hvis du er computerspiller er den stationær PC det oplagte valg, der sikrer dig den bedste spiloplevelse. Generelt får du meget mere PC for pengene med en stationær PC. Hold øje med tilbuddene på en stationær computer, når Black Friday starter i slutningen af november.