Find Black Friday tilbud på sovesofaer her

Find en fin sovesofa på tilbud ved Black Friday

En sovesofa er en godt kombinationsmøbel, f.eks. hvis du har brug for en ekstra soveplads til gæsterne eller bor på få kvadratmeter. Men hvad skal man holde øje med, når man skal have ny sovesofa, f.eks. på tilbud når Black Friday går igang? Læs mere om mulighederne her:

Hvor stor skal sovesofaen være?

Dine behov afgør, hvilken sovesofa du bliver gladest for i længden. Skal sovesofaen f.eks. have plads nok til to sovende? Eller er det nok med en enkeltseng? Hvor skal sovesofaen være? Hvor stor plads er der i rummet? Det er spørgsmål, som hjælper dig til at afgøre hvilken sovesofa du skal vælge. F.eks. fylder en sovesofa meget mere i udslået tilstand. Mål gerne op derhjemme, så du kan se, hvor meget den fylder, både som sofa og seng. 

Sovesofaen skal gerne være nem og hurtig at slå ud. Hvis du sørger for at indrette rummet med få møbler og masser af plads, kan du hurtigt slå sovesofaen ud, istedet for at skulle flytte rundt med møbler, for at skabe den nødvendige plads. 

Hvordan er sovesofaens komfort?

Det er naturligvis også en fordel at få afprøvet sovesofaen, både som sofa og seng. En all-round madras, som passer til de fleste kropstyper, er også en fordel. Endelig anbefales det at sovesofaens betræk er slidstærkt og nemt at rengøre, så din sovesofa holder længe.