Find Black Friday tilbud på soundboks her

Soundboks forstærker festen

Søger du en højttaler, der spiller musik på samme niveau som til en live-koncert? Så er det lige noget for dig at investere i en Soundboks højttaler når Black Friday skydes igang. Soundboks leverer god og høj lyd til festen, hvad enten den foregår på gaden, i parken eller på stranden. Features inkluderer f.eks. lydstyrke på koncert-niveau og afspilning fra enhver enhed. Hvis festen skal kickstartes, så tænder du bare for Soundboks´en. 

Gnidningsfri kobling til Bluetooth 

Soundboks er nem at starte: Du forbinder f.eks. din Smartphone via Bluetooth til højttaleren – spil musik når som helst, hvor som helst. 

Du kan sætte Soundboks op på 6 sekunder og så er musikken klar til din og vennernes fest. Der medfølger batteri, som nemt kan oplades. 

Hvad koster en Soundboks? Det smarte højttalersystem med den suveræne lyd ligger i mellemklassen i forhold til andre højttalere. Du kan f.eks. få The New Soundboks med tilbehør til 6.699 kr – og måske endda endnu billigere til Black Friday. The New Soundboks har tilbehør i form af batteryboks, oplader og manual. 

Du kan designe din egen brugerdefinerede lyd med Soundboks, der passer lige til din musiksmag. Soundboks leverer ren lyd og ægte power op til 126 decibel uden forvrængning.