Find Black Friday tilbud på Sonos her

Få genial lyd til dit hjem med Sonos

Lyden af sprød, dyb musik med alle nuancer intakt er bare den bedste høreoplevelse. Hvis du går op i hvordan din musik skal lyde og samtidig søger et højttalersystem, som er en smuk tilføjelse til hjemmet, kan du overveje at købe en Sonos-model, f.eks. til Black Friday udsalg.

Med Sonos kan du få et højttalersystem, der nemt og hurtigt at sætte op. Højttaleren skal blot tilsluttes en stikkontakt, og tilsluttes trådløst via WiFi. Du kan også forbinde højttaleren og din router med et kabel.

Til sidst skal du hente Sonos-appen på din mobiltelefon, og følge de enkle instruktioner på skærmen. Voila: Sonos er igang med at spille – kvaliteten af lyden er uforlignelig.  

Hvad koster en Sonos højttaler?

Sonos kommer i forskellige modeller, det er derfor nemt at finde en model, som passer lige til dig. Du kan f.eks. vælge Sonos One (pris: 1.699 kr) hvis du søger en kvalitetshøjttaler til et rum i din bolig.
 
Med Sonos Arc kan du investere i biograflignende lyd til dit TV. Sonos Arc (6.699 kr) er en ypperlig soundbar til TV, film, musik, gaming og meget mere. Du får en filmoplevelse med levende og genial lydkvalitet, Arc har nemlig Dolby Atmos, en surround sound-teknologi med højdekanaler, så lydene nærmest bliver tredimensionelle objekter i rummet. Det er vist opskriften på en god filmaften.