Find Black Friday tilbud på sofaer her

Gode råd når du køber en ny sofa

Placering

Når du skal købe ny sofa, f.eks. på tilbud til Black Friday, er det en god ide at finde ud af, hvor den skal placeres. Rummets karakter bestemmer, hvilken type sofa, du har plads til og hvor i rummet, den bedst kan være.

Hvor kommer lyset fra? Overvej gerne, at sofaen bliver placeret, så du ikke bliver blændet af sollys. Sollys kan også få en sofa til at falme hurtigere, derfor kan du bevare din sofas pænhed ved at undgå at stille den i direkte sol hele dagen. 

Hvor mange skal der være plads til  i sofaen? Det er også et spørgsmål, der er værd at overveje. Måske har du også en lille stue, hvor sofaen skal være. En sofa i et let design kan anbefales til små rum, gerne på høje ben. Du kan kombinere sofaen med en lænestol eller en puf, så du får ekstra siddeplads.

Sofaens dybde og fasthed

Sofaens opbygning afgør om den er til at slænge sig i, eller bedre til at sidde oprejst i – eller begge dele. Hvad skal din sofa mest bruges til? Overvej gerne hvad dit behov er. Bløde hynder er lige passende, når du skal slænge dig, mens faste hynder er gode, når du skal sidde. Husk på at sædedybde kan variere meget. Du kan derfor overveje, hvor ret du gerne vil sidde.