Find Black Friday tilbud på Sodastream her

En SodaStream er et forfriskende alternativ til sodavand fra supermarkedet. Du får mulighed for ar nyde en læskende drik, f.eks. en frisk danskvand, en citrusduftende lemonade eller en god gammeldags sodavand med jordbærsmag. Måske overvejer du at investere i en SodaStream til Black Friday? Der er ofte gode tilbud på maskinen, når Black Friday starter. 

Mange smagsvarianter i lækkert design

Sodastream er et sikkert hit hos børnene, da der er et stort udvalg af smagsvarianter, både til børn og voksne. Du kan også selv vælge, hvor meget brus du vil have i din vand. En Sodastream-drik fornøjer smagsløgene, og pynter også i køkkenet pga. det elegante og strømlinede design.  

Miljøvenligt

Miljøet skånes med SodaStream, fordi du anvender vand fra vandhanen og genbruger din flaske.

Er du træt af at slæbe pantflasker afsted til aflevering? Med en Sodastream maskine slipper du for at have pantflasker liggende overalt. Der medfølger nemlig flasker som kan bruges igen og igen, så du nemt og hurtigt kan lave den ene læskende drik efter den anden

Det skaber en kæde af bæredygtige plusser: Når du ikke køber en masse nye fyldte sodavandsflasker og dåser, spares transport både til og fra supermarkedet. Alt sammen til gavn for miljøet.

SodaStream er en sundere læskedrik

Sodavand fra SodaStream er en lidt sundere form for læskedrik: Der er ikke tilsat kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, til forskel fra meget af det sodavand du kan købe i supermarkeder. Det er godt for sundheden at drikke vand. Undersøgelser viser at folk med en SodaStream maskine drikker meget mere vand, da de friske bobler gør det sjovere at drikke vand i løbet af dagen.