Find Black Friday tilbud på sneakers her

Elsker du også sneakers? De er moderigtige, kan bruges hele året og er et godt valg til hverdagen, da de både har stil og en rigtig god komfort. Køb dem på udsalg til Black Friday – måske får du endda råd til to par?

Der er flere producenter, som laver sneakers i lækkert design, f.eks. Adidas, Reebok, Nike og Converse. Asics og New Balance har også mange gode modeller. Der er flere nyheder fra skoproducenterne, læs mere om to af dem her:

Nikes klimavenlige 2020 OL-sneakers 

Det kan godt være, at OL er aflyst pga. Hr. Corona, men det skal ikke afholde dig fra at købe disse lækre sko, som består udelukkende af genbrugsmaterialer. Og komforten er rigtig god. Det er sneakers, som du kan købe med klima-samvittigheden iorden. 

Reeboks Royal Ultra

Disse sneakers begejstrer i tests. Skoene har f.eks. fine neongule detaljer, der giver en retro-vibe. Mht. pasform er det en ret bred sko og den er lidt større end din almindelige skostørrelse. Skoen er velegnet til fødder, der ikke behøver ekstra støtte. Skoen kan i starten føles lidt stiv, men den bliver blødere og mere fleksibel efterhånden.