Find Black Friday tilbud på sko her

Sko til damer

Sko til herre

Køb de rigtige sko

Smerten er uudholdelig: Vablerne vokser frem, og det gør rigtigt ondt, når du går. Det er vigtigt at finde de rigtige sko, når du skal have et nyt sæt. Når det er Black Friday, er der ofte lækre og velsiddende sko på tilbud. 

Tips til at købe de rigtige sko

Du investerer økonomisk når du køber et nyt sæt sko, men det er også en investering i din sundhed og velvære. Dine fødder skal bære dig rundt, og derfor har de godt af at du passer på dem.

Et nyttigt råd er altid kun at købe sko om eftermiddagen. Dine fødder udvider sig i løbet af dagen, og de kan især hæve, når det er varmt. Skoene skal gerne passe til dig hele dagen, også når de er trætte og varme. 

Rejs dig op og gå rundt med skoene på. Der skal mindst være en halv til godt en cm´s plads mellem din længste tå og skosnuden. Ellers får fødderne ikke den optimale komfort og plads, når du går. 

Brug tid på at gå rundt i forretningen med skoene på. Synes du der er plads nok til dine fodballer? Er der også plads til hælene? Klemmer skoene? Falder skoen af?

Gode sko skal ikke “gås til” og de skal heller ikke “udvide sig”. Stol på den følelse du har, når du prøver skoene. De skal gerne sidde behageligt og støtte godt om fødderne.