Find Black Friday tilbud på skitøj her

Skitøj: Det vigtigste udstyr til nybegynderen

Skal du afsted på skitur i den kommende skisæson? Hvis det er første gang, du er afsted, er du måske i tvivl om hvilket skitøj du gerne skal have med. Du vil jo helst suse ned ad løjperne, uden at komme til at fryse en vis del af. Her er det vigtigste udstyr som du kan købe, f.eks. når der er gode tilbud i forbindelse med Black Friday. 

Skijakke, skipulli og skibukser

En skijakke er naturligvis et vigtigt stykke tøj, gå gerne efter en ægte skaljakke, som du kan supplere med en skipulli. Det kommer an på vejret, hvad der er rarest at have på. Vær opmærksom på at du som nybegynder får det rigtig varmt når du står på ski, da du spænder i hele kroppen og bruger en del kræfter, når du skal lære at stå på ski. Køb derfor gerne par bukser i samme mærke som jakken, helst ikke for foret, så de bliver for varme.

Skiundertøj

Mange garvede skientusiaster foretrækker Helly Hansen, pga. den gode pasform. Helly Hansens skiundertøj er både slidstærkt og varmt. Du kan f.eks. finde det på tilbud, når det er Black Friday. Husk også at få fat i et par gode handsker, en buff (stofrør til halsen), en hue og 3-4 par gode skisokker.