Find Black Friday tilbud på sexlegetøj her

Black Friday er lig med fræk fredag

Skal I have nyt sexlegetøj? Så kan I holde øje med tilbudene, og få fat i nyt udstyr, når Black Friday begynder. Mange online webshops med sexlegetøj har tilbud på populære og pirrende gadgets til soveværelset. Læs mere om to typer testvindende sexlegetøj, som måske kan købes på tilbud ved Black Friday.

Lelo Ida par vibrator

Har I lyst til at prøve en par vibrator? Lelo Ida er en prisvindende vibrator, der kombinerer kraftfulde vibrationer og pirrende indvendige rotationer, som får sat gang i begge parter. Lelo Ida skal bæres af kvinden under sex og stimulerer jer begge med vibrationerne, mens I nyder hinanden. Par vibratoren har SenseMotion-teknologi, så I kan styre den med jeres bevægelser, så stimulationen bliver præcist som I ønsker den.

Monogamy Testvindende Erotisk Brætspil

Skru op for den erotiske stemning med Monogamy brætspillet. Spillet indeholder masser af spændende, morsomme og frække udfordringer. Vinderen vælger hvilken fantasi, der skal opfyldes. Reglerne er lette og lige til, og selvom spillet er på engelsk, er det meget nemt at forstå. Det erotiske spil blev kåret til “Årets Spil” i 2014.