Find Black Friday tilbud på segboard her

Køb et Segboard til Black Friday

Kan du huske det svævende hoverboard i “Tilbage til fremtiden” med Michael J. Fox? Nu kan du få et segboard, der smager lidt af fremtiden anno 2015, som filmen forestillede sig. Segboards er en sjov måde at komme fra A til B på. Køb det på tilbud, når Black Friday starter i november. 

Et Segboard er et lille køretøj på hjul, med lys i siderne eller foran. Det er formet lidt som et par vinger og har to områder med riller, som man placerer foden på.

Træn og start forsigtigt ud

Det kræver balance at køre på et segboard. Det kan være svært i starten, men efterhånden vil du lære det. Det gælder om at koordinere dine bevægelser på højre og venstre ben. Husk at passe på  i starten, brug sikkerhedsudstyr, ligesom når du løber på rulleskøjter. Du kan komme til at falde og slå dig slemt, hvis ikke du er øvet.

Det er en fordel at starte med at træne balancen og koordinationen, så du har en rigtig fordeling mellem hæl og tå. Start gerne med at køre på dit Segboard på et jævnt underlag. Støt dig til en ven, mens du lærer at køre på boardet. Det er ligesom at lære at køre på cykel: Lige pludselig har du fundet balancen, og du kører derudad.