Find Black Friday tilbud på Samsung TV her

Leder du efter et nyt Samsung TV? Black Friday byder på en masse tilbud, og mange danskere sikrer sig et nyt Samsung TV, når tilbuddene til Black Friday begynder. Måske leder du efter et nyt TV, som er større, eller du vil gerne have nogle særlige funktioner der kommer med et nyt TV. I det følgende kan du læse nogle råd til hvad du skal kigge efter, når du skal købe et nyt TV på tilbud til Black Friday. 

Dit TV fungerer bedst i en passende afstand

Et Samsung TV og andre mærker har en anbefalet afstand og en anbefalet vinkel, som giver en god synsoplevelse. Det er en god ide at være opmærksom på dette, inden du skal sætte TV´et op derhjemme. Den bedste totaloplevelse får du, når skærmen optager ca. 40% af dit synsfelt.

Du kan beregne synsfeltet ved at du kender størrelsen på dit TV, som så ganges med 1,2. For eksempel skal du gerne sidde 90 tommer eller 2,3 meter fra et TV på 75 tommer.

For andre størrelser TV gælder følgende anbefalinger til afstand:

55 tommer: 1,7 meter

65 tommer: 2,0 meter

75 tommer: 2,3 meter

85 tommer: 2,6 meter

Er der plads til dit nye TV? Mål op først

Husk også at du lige får målt op, inden du skal ud at købe et nyt og måske større TV. Din vægs størrelse og rummets størrelse afhænger af hvor stort et TV du kan købe og om TV´ets størrelse måske bliver voldsom.