Find Black Friday tilbud på robotstøvsugere her

“Jeg gider ikke støvsuge.” Det udsagn er der flere og flere danskere, der er enige i, for robotstøvsugere er blevet en populær og effektiv lille hjælper, der tager det sure slid med at få gjort rent på gulvene. Robotstøvsugere ligger i et bredt prislag, med priser fra 599 kr. for en Cleanmate S300 op til 7613 kr. for en iRobot Roomba i7+

Hvis du går efter en kvalitetsstøvsuger, er det gavnligt at holde øje med butikkernes tilbud, når Black Friday går igang i slutningen af november. Du kan spare mange penge og få en robotstøvsuger af god kvalitet i forbindelse med Black Friday. 

Hvad koster en god robotstøvsuger?

Lad os se det i øjnene: Pris og kvalitet hænger sammen. Men det betyder ikke at du skal investere i robotten til over 7000 kr. Men hvis du skal have en robotstøvsuger, som kan mere pga. den nyeste teknologi, så skal du gerne investere i de nyere modeller. Robotstøvsugere er nemlig blevet bedre og bedre til at gøre rent.

Hvis du har et stort budget, kan du investere i topmodeller til mellem 6.000 – 8.000 kr. Men mange tilfredse kunder er også glade for robotstøvsugere til mellem 1000 og 2000 kr. Du skal nok forvente at skulle støvsuge selv en gang imellem, hvis du vælger den billigere model.