Find Black Friday tilbud på rideudstyr her

Black Friday: Køb rideudstyr til lav pris 

Hvis du er nystartet til ridning, kan du måske godt være lidt forvirret over hvad du skal bruge til at komme igang med sporten. Heldigvis er det ikke nødvendigt at købe sig fattig i udstyr – hesten er sådan set det dyreste, der er forbundet med sporten. 

Der er dog nogle essentielle ting, som det er vigtigt at investere i: 

Ridehjelm

Du skal naturligvis beskytte dit hoved, når du begynder at ride. Derfor er en god ridehjelm et essentielt udstyr. Der findes mange gode og billige ridehjelme på markedet. Og du kan sagtens finde en god ridehjelm i omegnen af 500 kr. Så længe hjelmen er mærket med den nyeste sikkerhedsstandard, kan du trygt tage den på, før du rider løs. 

Ridestøvler

Ridestøvler har en vigtig sikkerhedsfunktion, som almindelige sko ikke har. Ridestøvler er nemlig udformet, så de ikke gnaver eller hænger fast i sadelklappen eller stigbøjlerne.

Det er derfor rart og komfortabelt at ride med ridestøvler, men endnu vigtigere: Du hænger ikke fast, hvis du falder af hesten. Mange normale sko, der ikke er lavet til ridning, har en bred sål og mangler hæl. Derfor kan stigbøjlen nemt glide gennem skoen og hænge fast omkring anklen. Og det er meget farligt, hvis du falder af – du kan blive slæbt efter hesten.