Find Black Friday tilbud på rejser her

Rejs til sol og varme med Black Friday rejser

Går du med planer om at suge lidt mere sol og varme til dig, mens sommeren takker af i Danmark? Vi drømmer alle om sol og sommer, når dagene bliver kortere, bladene falder og det er tid til at hive den tykke vinterjakke frem. Forkæl dig selv og dine nærmeste med en ferie – et tilskud af sol og gode oplevelser. Du kan finde attraktive tilbud på rejser, når Black Friday skyder igang.

Hvor finder jeg tilbud på rejser?

Det er en god ide at holde sig orienteret om Black Friday på rejsebureauernes hjemmeside og SoMe profil. Du kan også tilmelde dig et nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at snuppe et godt tilbud på en solferie.

Corona og rejser – hvad anbefales?

Er du i tvivl om det er sikkert at rejse pga. Corona? Du kan trygt rejse på ferie, hvis du sørger for at overholde sikkerhedsforskrifterne i de forskellige lande. Reglerne varierer fra land til land.

Det er også vigtigt at holde sig orienteret om Udenrigsministeriets rejseanbefalinger, som opdateres jævnligt. Du kan også øge trygheden ved at vælge et rejsebureau, som samarbejder med hoteller, som overholder et højt sikkerhedsniveau. Spørg hos rejsebureauet og få anbefalet sikre rejsemål.