Find Black Friday tilbud på printere her

Find en ny printer på tilbud til Black Friday

Skal du investere i en ny printer? Der er flere valg, der skal træffes. Skal du f.eks. vælge en laserprinter eller en Inkjet printer? Eller passer en all-in-one printer bedre til dine behov? Læs mere her og få gode råd til køb af printere, som ofte kommer på tilbud i november, når Black Friday starter. 

Laserprinteren er mest økonomisk i drift

Skriver du ofte dokumenter ud? For det meste i sort/hvid? Hvis dit behov i bund og grund går på det, er en laserprinter et godt valg, da den bare er fremragende til udskrivning af store mængder.

Laserprinteren kører ikke på blæk, men i stedet på printerpatroner med et pulverindhold, som giver tydelig tekst og grafik. Patronen skal skiftes væsentligt færre gange end blækpatronen, og er derfor meget billigere end end printer, der bruger blæk. 

All-in-one printer eller Inkjet printer til flere opgaver

Hvis du står og skal bruge en printer, der kan scanne, kopiere og sende fax, så kan en multifunktionel all-in-one printer anbefales. Den koster naturligt nok mere end en standardprinter, men kan flere ting. Vælg den, hvis du arbejder hjemme og skal bruge en alsidig printer, så du altid har en løsning på de opgaver, du skal printe. En Inkjet-printer er også et godt valg, hvis har brug for at udskrive både billeder og dokumenter i farver og god kvalitet.