Find Black Friday tilbud på Playstation VR her

Hvem vil ikke gerne fordybe sig i en virtuel verden og spille et fedt spil – med hele kroppen? Nu kan du udvide din spiloplevelse med PlayStation VR – et spilsystem, der er blevet solgt over en million gange på verdensplan. Køb PlayStation VR på tilbud til Black Friday. Interessen for PlayStation VR i Danmark er også stor. Og det er der mange grunde til:

VR-headset med mange features

Med PlayStation VR-headsettet kan du dykke ned i dynamiske 3D-miljøer i spændende spil. Headsettet giver et knivskarpt 360-graders syn. Det er lavet i ergonomisk design: Den lette konstruktion med justerbar bøjle sikrer dig fremragende komfort, selv ved brug over længere perioder.

Krystalklar grafik og lyd

OLED-skærmen giver grafik i tårnhøj opløsning og 100-graders Field-Of-View. Dette giver dig en realistisk og meget detaljeret oplevelse. Prøv f.eks. oplevelsen af med et horror-spil – hvordan føles det f.eks. at skulle undslippe et spøgelseshus i stil med Silent Hill i 3D? Lyden er også tredimensionel: 3D surround sound lader dig opleve lyden med maksimal præcision.

Præcis orientering

Din PlayStation 4 kan finde headsettets position og orientering takket være 9 LED-lys, placeret forskellige steder på headsettet. Det betyder, at din retning og vinkel altid vil være helt korrekt i spillet.