Find Black Friday tilbud på parfume her

Skal du have en ny, eksklusiv duft? Så kan du med fordel holde øje med tilbuddene online og i butikkerne i forbindelse med Black Friday. Der er ofte store nedslag i prisen på din yndlingsduft. Her er nogle råd til hvordan du bruger de dyre dråber bedst:

1. Få mere duft ud af parfumen

Hvis du har tør hud, er det en god ide at bruge en god fugtighedscreme, inden du tager parfume på. Grunden til det er at parfume har brug for fugt til at holde duften. Parfumen har også bedst af at komme på en ren og nyvasket hud, fordi huden er varm og porerne er åbne, så sætter parfumen sig bedre.

2. Dup parfumen på disse steder af kroppen

De bedste områder på kroppen at påføre en lille mængde parfume er de steder, hvor din puls slår kraftigst: Mellem brysterne, på indersiden af albuerne, på kravebenene og håndleddene. Gnid ikke på parfumen efter den er kommet på, da det ødelægger duften.

De fleste af os kommer til at gøre det uden at tænke over det – vi kommer parfume på  håndleddet og gnider derefter håndleddene sammen for at fordele duften. Men duftnoterne blive opvarmet for meget, så de ikke kan udvikle sig på huden. 

3. Brug den rigtige dufttype

Test altid en parfume, før du beslutter dig for, om den passer til dig. Du har sikkert prøvet at falde for en duft, som din veninde eller mor bruger – blot for at opdage at den dufter helt forkert på dig.