Find Black Friday tilbud på opvaskemaskine her

En opvaskemaskine er svær at undvære. Hvis du søger en ny opvaskemaskine, kan du med fordel holde øje med tilbuddene i forbindelse med Black Friday – der er mange penge at spare på en rigtig god maskine. Læs mere her om forskellige årsager til at opvaskemaskinen ikke vasker ordentligt rent: 

Tilstoppet filter eller afløb

Har du husket at rense filteret i din opvaskemaskine? Hvis du glemmer det, vil madrester ophobe sig i maskinens filter, og nogle gange også dit afløb. Det er derfor vigtigt at du renser og rengør filteret ca. 1 gang om ugen. Ellers vasker maskinen i princippet op i beskidt vand. 

Kalk

En opvaskemaskine har sværere ved at levere et skinnende rent resultat, hvis den er tilkalket. Kalkaflejringer vil opbygge sig over tid, derfor har maskinen ofte behov for at blive kalket af, afhængig af hvor hårdt vandet er i din landsdel. Afkalk ved at hælde citronsyre i sæberummet, og kør en tom vask. 

Service blokerer vasken

Når du fylder din maskine, er det en god ide at tjekke, om der er ting i din opvaskemaskine, som hindrer spulearmene i at køre rundt. Ellers får du et dårligt vaskeresultat. Du kan skubbe spulearmen, for at tjekke at den kan køre uhindret rundt, inden du sætter opvasken igang. Hvis du kan høre bankelyde, mens vasken kører, er det ofte tegn på at spulearmene er blokerede af service.