Find Black Friday tilbud på Nintendo Switch her

Nintendo Switch er til legebørn i alle aldre

Nintendos spilunivers bliver ved med at tiltrække legebørn uanset alderen. Du kender sikkert de elskede spilfigurer Mario og Luigi, som sammen med Nintendos andre figurer optræder i spil, som altid er af ypperste kvalitet og med timevis af spiloplevelser.

Nintendo er en sværvægter på spilmarkedet. Det japanske firma har solgt mere end 4,5 milliarder spil og mere end 710 millioner spilkonsoller verden over. Nyeste skud på stammen inden for konsoller er det alsidige spilsystem Nintendo Switch, som du kan spille både på det store tv hjemme i stuen, eller i en hyggelig stund på vej i bussen eller i toget. 

Vælg selv, hvordan du spiller: Med den håndholdte skærm eller foran den store tvskærm. Du kan også skille controlleren ad, så I kan spille to mod hinanden. Med Nintendo Switch kan du spille hvor som helst, når som helst, med hvem som helst.

Nintendo Switch på tilbud på Black Friday

Black Friday er på trapperne og hvis du holder øje med tilbud, kan det være at du er heldig og finder et rigtigt godt tilbud på Nintendos nyeste spilsystem. Nintendo er også ude med nye spil, som du måske kan finde til en god pris. Køb f.eks. spillet Super Mario 3D Allstars, som rummer opdaterede versioner af de supergode spil Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy.