Find Black Friday tilbud på Nintendo 3DS her

Nintendo er synonym med underholdende spiloplevelser – altid i den bedste kvalitet. Nintendos spilsystem 3DS byder på mange features og underholdning i timevis. Den perfekte bærbare konsol til dig, som pendler eller i det hele taget gerne vil spille, hvor som helst du er.  Nintendo 3DS giver dig adgang til et stort spiludvalg, og kan samtidig være i din lomme. Nintendo 3DS bruger stereoskopisk 3D til at give en 3D-effekt.  

Hvilke spil kan jeg spille på Nintendo 3DS?

Her er to anbefalelsesværdige spil til Nintendo 3DS:

1. Animal Crossing. New Leaf

Animal Crossing: New Leaf fortsætter det velkendte gameplay med total frihed fra tidligere Animal Crossing-spil helt uden restriktioner. Du kan skabe livet i den nye by, akkurat som du bedst kan lide det. Og da tiden i spillet følger tiden i den virkelige verden, bringer hver dag nye oplevelser med sig.

Historien kort: Kort efter din ankomst i byen kommer byens sekretær, Isabelle, til at lave en lille fejl, der fører til, at du bliver udnævnt til borgmester. Dermed har du fuld frihed til at skabe byen helt efter dine drømme.

2. Luigis Mansion 2

Luigi er igen igang som ghostbuster: Han skal fjerne en horde stædige spøgelser fra nogle store uhyggelige herregårde. Hjælp Luigi, der er bevæbnet med sin fortrolige Poltergust, en spøgelsessugende støvsuger. Luigi får for en gangs skyld hovedrollen og kan gå på kuldegysende spøgelsesjagt.