Find Black Friday tilbud på makeup her

Skal du have ny, lækker makeup, når udsalget skyder igang med Black Friday? Make-up kan være dyrt, især hvis du går efter de mest eksklusive mærker, f.eks.  hudplejeprodukterne lavet af La Mer. Hold øje med tilbuddene online og hos butikkerne – Black Friday giver dig klækkelige besparelser på dine yndlingsprodukter. 

Hvis du interesserer dig for skønhed og makeup, kan du læse nogle nyttige tips her:

Neglelak og cremer holder længere i køleskabet

Det kan lyde lidt mærkeligt, men det er rigtigt: Din neglelak, dyre crememaske eller kostbare serum med vitaminer holder sig meget længere, hvis du rydder en plads i køleskabet. Cremen og serummets effekt på huden er desuden størst, hvis de opbevares køligt. 

Læbestift kan bruges på flere måder

Du kan bruge din læbestift som rouge på kinderne, hvis du er løbet tør for rouge eller måske gerne vil eksperimentere lidt med farven på kinderne. Dup læbestiften forsigtigt på kindbenene med en finger. 

Holdbar lipgloss

Lipgloss holder ikke så længe som du måske ønsker. For at få en længere holdbarhed, kan du tegne læbernes overflade op med en lipliner (dvs. ikke kun kanten af læben) På den måde får du en mat base, der holder på lipglossen. 

Få mere duft fra parfumen

Hvis du har tør hud, er det en god ide at bruge en god fugtighedscreme inden du tager parfume på. Grunden er at parfume har brug for fugt til at holde duften. Parfumen har også bedst af at komme på en ren og nyvasket hud, fordi huden er varm og porerne er åbne, så sætter parfumen sig bedre.