Find Black Friday tilbud på Macbook her

MacBook Pro 16

Superhurtig. Let. Elegant. Det er ord, der kendetegner MacBook Pro 16. En Macbook er en af de allermest populære modeller, når det kommer til rigtigt gode bærbare computere. MacBook Pro 16 er en forbedret udgave, med en endnu større skærm og forbedret tastatur.

Macbook Pro 16 er superhurtig: Den er bygget med den nye Core i9-ship med en basefrekvens på 2,4 GHz og en Turbo Boost, der tillader op til 5 GHz.

MacBook Pro 16 rangerer højt i forbrugertests, det er en ekstremt hurtig computer. På lydsiden imponerer MacBook Pro 16 også. Dens lyd ligner studiekvalitet, det er der ikke så mange bærbare, der kan prale med. 

Du får genial bærbar computer, der er optimal, både i forhold til design, ydeevne og skærmopløsning. Den er en nydelse at arbejde med på daglig basis, du bliver ikke skuffet over en MacBook Pro 16.

Den koster naturligvis en portion penge, men du får bestemt også valuta for pengene, når du investerer i denne lækre sag.

En Macbook Pro 16 koster ca. 19.999 kr. Hvis du er heldig, kan du spotte denne attraktive bærbare på udsalg, når der er Black Friday. Du får en professionel bærbar computer, som holder i mange år.