Find Black Friday tilbud på løbesko her

Lækre løbesko i forskellige mærker på tilbud ved Black Friday

Dine løbesko skal gerne matche dine fødder og løbestil, ellers kan der være risiko for skader, som gør din løbetræning mindre sjov. Løbesko kommer i mange prislag, og de ekstra gode tilbud på dem kommer, når det er Black Friday. Det er derfor en god ide at holde sig orienteret om de tilbud, der kommer i forbindelse med Black Friday. Der kan både være gode Black Friday tilbud i sportsbutikkerne og på online webshops. 

Hvor løber du? Vælg en sko, der tager højde for underlaget

For at få en god træningsoplevelse, er din første prioritet at vælge sko ud fra det underlag, som du oftest løber på. Der er mange, der løber på asfalt, fordi det er det mest tilgængelige underlag. Det er dog også det underlag, der belaster dine led og muskler mest, fordi det er meget hårdt at løbe på.

Men hvis du gerne vil forsætte med at løbe på asfalt, skal du vælge en løbesko, der mest muligt absorberer stødene fra dit løb. 

Hvilken type sko skal jeg vælge?

En løbesko, der er lavet til løb på asfalt, har ikke særligt meget struktur på sålen. Det har løbesko til løb i skoven derimod, da du har brug for hjælp til at holde fast på det bløde skovunderlag. Hvis du er nystartet som løber, er det en god ide at vælge en sko i et rimeligt prisniveau. Skoen skal også passe din fod og føles godt, når du prøver den. Senere kan du investere i en dyrere løbesko, hvis dit behov ændrer sig.