Find Black Friday tilbud på legetøj her

Inspiration til legetøj 

Skal du have nyt legetøj til børnene når der er gode tilbud i forbindelse med Black Friday? Læs videre her og få inspiration til to slags legetøj til børn i alderen 3-8 år: 

100 Hjernepauser – Vamosboks

Fra 4 år. Pris: 439 kr.

Vamos er et bevægelsesspil med kort der får børn og voksne på benene. 

Når man bruger Vamos kortene, får både store og små bevægelse ind i hverdagen. Giv hjernen en sjov og stimulerende pause, f.eks. fra koncentreret arbejde. I kommer omkring fire kategorier: Motorik, puls, styrke og kvik op.

Spil Vamos og bevæg jer, hyg jer og arbejd sammen om at løse kortets opgave. De 100 kort kommer i en praktisk kasse til opbevaring og fylder ikke.

Legesand 

Alder: Fra 3 år. Pris: 119 kr.

Børn elsker at lege med modellersand. Legesand er både superblød og stenhård, og overrasker derfor børnene – de kan modellere en masse med legesandet. Dine børn kan presse legesandet sammen til en helt hård masse, der føles som ler. Hvis sandet masseres mellem hænderne eller strækkes ud, glider den og flyder nedad.

Legesandet kan også have forskellige konsistenser afhængig af farven og den påvirkes også af rummets temperatur. Børnene kan bygge alt hvad deres fantasi finder på med det sjove legesand.