Find Black Friday tilbud på lamper her

Den rigtige belysning til dit hjem

Boligen skal gerne være veloplyst i de forskellige rum. Samtidig gør det ikke noget, at der også er hygge i belysningen. Du kan finde lækre lamper til boligen når det er Black Friday. Læs mere om hvordan du skaber godt lys, f.eks. i køkkenet og spisestuen. 

Køkken

1. Indstil lampernes højde i køkkenet.

Når du skal montere lamper over køkkenbordet, hvor madlavningen foregår, er det en god ide at sørge for, at lamperne over køkkenbordet hænger i en højde, så der ikke er nogen i familien, der banker hovedet ind i lamperne, når I laver mad.

2. Smalle lamper.

Mangler du et godt arbejdslys i dit køkken? Vælg smalle lamper, så du ikke bliver blændet, men stadig får en god belysning under madlavningen. 

3. Kombiner med hyggelige lyskilder. Al belysning i køkkenet behøver ikke at være funktionelt. Skab en hyggelig stemning med mindre lyskilder på hylder eller i en vindueskarm.

Skab godt lys i spisestuen

1. Hæng spisebordslampen cirka 50-70 centimeter over bordet. Så kan I se hinanden,  uden at nogen af jer bliver blændet.

2. Har du en gennemsigtig lampeskærm, kan du med fordel eksperimentere med pærens udtryk. Vælg en kolbe i et fint mønster eller en anden dekorativ LED-pære.

3. Vælg gerne en spisebordslampe, som skiller sig ud og kan fungere som en lysende skulptur i rummet.