Find Black Friday tilbud på komfur her

Black Friday nærmer sig, og det giver en mulighed for at købe det du drømmer om til meget lavere priser. Måske står du og skal til at udskifte dit gamle komfur til et nyere og måske mere energivenligt komfur? Her er nogle gode råd til hvad du skal kigge efter, når du skal have et nyt komfur. 

Forskellige komfurtyper

Dit nye komfur afhænger af størrelsen på dit køkken og dine behov til et komfur. Du kan vælge mellem disse typer komfur:

  • Elkomfur
  • Indbygningskogeplader med ovn
  • Gaskomfur med elovn

 

Et komfur har oftest tre eller fire kogeplader. Hvis I er flere i familien, passer et komfur med 4 kogeplader bedst. Du finder også forskellige bredder på komfuret. Jo bredere komfur, jo mere plads til store gryder. Komfurerne fås i bredden 50, 60, 70 og 80 cm. 

Varmekilden varierer

Når du vælger komfur, er der forskellige varmekilder. Et komfur med glaskeramiske plader varmes op enten med et strålevarmelegeme eller en kombination af strålevarme og halogen.

Der er også induktionskogeplader. De opvarmes via en elektrisk spole under hver kogezone under den glaskeramiske plade. Energimæssigt er en induktionskogeplade den meste effektive. Du kan også vælge et komfur der er gasfyret, det er dog det mindst energieffektive.