Find Black Friday tilbud på køleskab her

Har du brug for et nyt og større køleskab? Black Friday nærmer sig og det betyder store rabatter og klækkelige besparelser, hvis du vælger at købe dit køleskab, når tilbuddene gælder. Her kan du læse gode råd til hvordan du gør dit køleskab rent. 

Undgå bakterier i køleskabet

Det er nok de færreste, der ved det, men bakterier kan yngle og stortrives under visse betingelser i køleskabet. Et køleskab har en del steder, hvor bakterierne kan vokse frem, hvis man overser stederne under rengøringen. Derfor er det en fordel at komme rundt i alle hjørner og kanter, når du rengør køleskabet. 

Lugter køleskabet? Det er tegn på at det trænger til en rengøring. Du risikerer at fange et maveonde, hvis der er skimmelsvamp, mug og bakterier fra gamle madrester i dit køleskab.

Lav temperatur forebygger bakterier

Dit køleskab skal minimum stå på 5 grader. Højere temperaturer giver bakterier gode vilkår, de spreder sig nemmere. Det er en god ide at tjekke temperaturen med et termometer en gang imellem. Sørg også gerne for at stille mælk og kød, hvor der er koldest i køleskabet, dvs. på hylderne frem for i lågen. 

Sådan rengør du køleskabet: Sluk og tøm køleskabet. Stil mælk, kød og lignende varer i en køletaske. Vask køleskabet udvendigt og indvendigt med varmt vand og opvaskemiddel og skyl efter med koldt vand.