Find Black Friday tilbud på køkken her

Køkkenet er et centralt sted i hjemmet, hvor vi samles og hygger sammen til aftensmad og hjemmehygge. Et nyt køkken står ofte højt på ønskelisten hos mange, f.eks. når køkkenet trænger til fornyelse eller en opgradering, så det er tidssvarende og brugbart i det daglige. Hold øje med køkkenfirmaernes tilbud, når det er Black Friday, der er ofte mange penge at spare på et nyt køkken eller en mindre køkkenrenovering. 

Sådan bliver køkkenet en god arbejdsplads

Når du skal have et nyt køkken, er det vigtigt, at der er god bordplads til at arbejde på, f.eks. på begge side af vasken. Der skal også gerne være arbejds- og afsætningsplads ved komfuret og ovnen. Prøv at lave alle arbejdsgangene, fra maden tages ud af køleskabet, til den tilberedes og steges på panden eller i ovnen. Hvordan fungerer køkkenet, når I skal rydde op og fylde opvaskemaskinen? Læg mærke til de forskellige arbejdsstationer: Er de logisk placeret i det nye køkken? Der skal gerne være plads til at bevæge sig rundt i køkkenet. 

Less is more

Når I designer jeres nye køkken, er det en god ide at lade være med at proppe for mange køkkenelementer ind i tegningen. Hvad er der realistisk plads til i det rum, som køkkenet skal være i? Hvis der mangler skabsplads, så udnyt væggene med væghængte skabe, med plads til opbevaring.