Find Black Friday tilbud på iPad her

iPad kan findes på tilbud ved Black Friday

En iPad er et utroligt stykke elektronik, som kan bruges på mange måder. I forhold til en mobiltelefon, kan du nyde fordel af iPad´ens store skærm, f.eks. når du ser film eller læser en e-bog. iPad´en kan også bruges som et studieredskab, istedet for en PC. Når der er Black Friday og tilbuddene regner ned, kan du f.eks. købe en iPad til meget fordelagtig pris. 

En iPad har uendelige muligheder

En iPad kan bruges på flere måder: Tag billeder i høj opløsning, og brug de intuitive og lækre apps til at organisere og dele dine fotominder. Med programmet Photo Booth kan du f.eks. tage billeder af dig selv og familien. Photo Booth har også en masse skøre og sjove designelementer, du kan lægge på billederne. 

Med en iPad i tasken har du altid mulighed for at se dine yndlingsfilm eller -serier – også på farten. Holder du f.eks. af serierne Watchmen eller The Office? Få din daglige dosis serieunderholdning med iPad´en, når som helst, hvor som helst. 

Du kan også streame film via streamingstjenester som Netflix, YouSee eller HBO Nordic.. Du henter bare tjenesterne som apps i Appstore, og en – to – tre er du igang med at se yndlingsserien på iPad.