Find Black Friday tilbud på iMac her

Står du og overvejer at købe en ny, stærk stationær computer til Black Friday? Så kan du overveje at investere i en iMac. 

Hvad byder en iMac på?

En Apple iMac er en stationær Mac-computer. Den er både flot og stilfuld og med god processorkraft til alle typer opgaver og spil. Den fås i forskellige varianter, f.eks. med forskellig skærmstørrelse. 

De nyeste modeller har Retina-display, der sikrer dig den allerbedste billedoplevelse. Det gælder for alle  27 tommer iMacs, mens 21-tommers iMac kan fås både med og uden Retina.

Arbejder du med grafik eller medieproduktion? Så er den  nyeste generation af iMacs en oplagt investering. Hold øje med tilbuddene online og i butikkerne, når det er Black Friday. 

Mange features

Den nye iMac har splinternye processorer og de nyeste teknologier inden for grafik. Apple har lavet en innovativ lagring til iMac og forbindelsesmuligheder med større båndbredde. Retina-skærmen udfolder det hele med den klareste og mest farverige grafik. 

Højere ydeevne

En iMac indholder Intel Core i5- og i7-processorer og den nyeste grafik med høj ydeevne. Det gør en iMac hurtigere og mere effektiv end konkurrenterne. Hukommelsen er stor med det hurtige og rummelige Fusion Drive. Du kan spille, arbejde og se film – kort sagt gøre alt det, du holder af med iMac.