Find Black Friday tilbud på hvidevarer her

Skal du have en ny fryser, opvaskemaskine eller tumbler? Når Black Friday går igang, kan du spare rigtig mange penge på hårde hvidevarer. 

Hvis du er lidt på tæerne og holder øje med tilbud, kan du være ovenud heldig med dine køb, når Black Friday melder sin ankomst. I det følgende kan du læse nogle tips til køb af hårde hvidevarer.

Levering og installation af hårde hvidevarer

En ny opvaskemaskine er tonstung at få slæbt op på 4. sal. Og måske føler du dig heller ikke lige som den største VVS-haj? Når du køber din opvasker, er det derfor en fordel at undersøge om levering og installation af maskinen er inkluderet i prisen. Hvis det ikke er tilfældet, kan du som en del af forhandlingen prøve at få det med i af købet. Du kan også undersøge, om bortskaffelse af den gamle maskine er med i prisen.

Energimærkning hjælper til det rigtige køb

Hårde hvidevarer laver en masse arbejde for os, som vores oldemødre og -fædre var nødt til at gøre med håndkraft. Maskinerne kører hele ugen og bruger en masse el og vand. Hold øje med energimærkningen, så du får en hvidevare, der sparer energi og skåner miljøet.  Energimærket A++ er ikke længere det mest energieffektive mærke. Det er derimod A+++, der er den nye standard. Hvis du gerne vil skåne både pengepung og miljø, anbefales det at købe hårde hvidevarer med energimærket A+++