Find Black Friday tilbud på headset her

Nyt headset kan købes på tilbud ved Black Friday

Hvilken slags headset skal man vælge, når man er gamer? Der er en del ting, som spiller ind i forhold til at vælge det headset, der passer til dig. Komforten er vigtig og headsettet skal levere en god lyd, så du kan spille og orientere dig optimalt. Hold øje med tilbudene på headsets, når Black Friday starter d. 22. november. Du kan være heldig at finde et headset af rigtig god kvalitet, til en meget lavere pris end normalt. 

Komfort frem for alt

Da et headset slutter tæt om dine ører og sidder i længere tid på hovedet, er komfort meget vigtigt. Hvis du spiller flere timer på en dag, vil du gerne undgå at dine ører bliver ømme og irriterede. Et headset, der omslutter hele hovedet, er derfor en god ide at vælge. Det kan anbefales at prøve flere headsets i butikker. 

Fordelen ved et headset der omslutter ørerne, er også at larm og støj lukkes ude. Hvis du spiller med i LANs er det f.eks. vigtigt at kunne koncentrere sig uden forstyrrelser. Et eksempel på et gaming headset i mellemklassen mht. pris er Kingston Hyperx Cloud Stinger Core til 296 kr. Dette headset er anmeldt positivt af Google-brugere og anbefales til dig, der starter som gamer og gerne vil have et headset, der fungerer udmærket mht. lyd og komfort.