Find Black Friday tilbud på grafikkort her

Nyt graffikkort kan købes på tilbud ved Black Friday

Mangler du et nyt, hurtigt grafikkort til din PC? Det kan være lidt forvirrende at danne sig et overblik og finde det helt rigtige grafikkort. Her er nogle gode råd til dig, der skal have et nyt grafikkort, så din PC kan køre de nyeste spil uden svipsere eller tics. 

Køb et grafikkort der matcher behovet

Hvilke spil vil du gerne spille? Er det f.eks. Minecraft eller Doom Eternal? Spillene her er et eksempel på at der stilles vidt forskellige krav til dit grafikkorts kunnen. 

Det er spild af dine penge at købe et grafikkort, der leverer meget mere kraft end nødvendigt. Der er et kæmpe gab i prisforskel på grafikkort med priser fra under 1000 kroner, og hele vejen op til 12.000 kroner. 

Et grafikkort i mellemklassen kan sagtens klare det grafiske løftearbejde, når du skal spille. Du kommer f.eks. langt med et 6-8 GB grafikkort. 

Hvad koster et grafikkort?

Du kan finde et grafikkort på tilbud når det er Black Friday. Du finder ofte store rabatter og tilbud til Black Friday, både i fysiske butikker og online. Som hovedregel er grafikkort fra forrige år til at betale, da prisen er faldet.