Find Black Friday tilbud på GoPro her

GoPro er et professionelt kamera, der fanger dine øjeblikke i bevægelse. Du kan læse mere om det fantastiske kamera, som holder til enhver aktivitet: Til lands, til vands og i luften. Hold gerne øje med de gode tilbud til Black Friday, så du kan købe det lækre kamera.  

Hvad er et GoPro actionkamera?

GoPro actionkameraet stammer fra det amerikanske firma GoPro, stiftet af Nicholas Woodman. Et GoPro kamera kan både optage fotos og video. Det er et kamera til den kræsne fotograf, den seriøse rejsefotograf eller den semiprofessionelle ekstremsports-udøver, som ønsker den bedst mulige gengivelse af oplevelserne.

GoPro Hero 8

Du kan f.eks. købe et GoPro Hero 8, som er det nyeste produkt fra GoPro inden for actionkameraer. Modellen er efterfølgeren til den populære GoPro Hero 7, som blev rost i høje vendinger af eksperterne.

GoPro Hero 8 er skabt til video- og fotoentusiaster, der ønsker det bedste af det bedste inden for actionkameraer. Modellen er også lavet til den eventyrlystne forbruger, der for eksempel dyrker ekstremsport som skisport, vandsport eller eventyr i luften.

GoPro Hero 8 leverer knivskarpe optagelser – selv i meget urolige omgivelser. Du kan optage meget skarpt indhold i 4K UHD-videoer eller billedkvalitet i 12 MP HDR. GoPro Hero 8 er lavet med fokus på øget stabilisering i forhold til forgængerne med Hyper Smooth 2.0.  Stabiliseringen gør, at selv meget rystede optagelser opnår en god og rolig kvalitet. Så du kan dele optagelser i god kvalitet med dine venner og familie.