Find Black Friday tilbud på golf udstyr her

Køb nyt golfudstyr på tilbud til Black Friday

Det er en uforlignelig følelse, når driveren rammer golfbolden 100% og den hvide kugler skærer gennem himlen og lander langt, langt væk. Golf er en sport, som har dedikerede tilhængere, som nyder sportens udfordringer. Når det er Black Friday, er der ofte eksklusivt golfudstyr på tilbud til gode priser. Hvis du skal igang med golf og mangler tips til at slå det perfekte golfslag, så kan du læse videre og få nogle gode råd. 

Det perfekte slag 

Det er en disciplin, som selv professionelle golfspillere kan få problemer med: At slå et lige slag. Nøglen til retningen på slaget er den måde ligger i måden dine arme arbejder på i løbet af svinget. Der skal være et godt forløb før, under og efter golfkøllen er i kontakt med bolden. Nybegyndere kan komme til at lave et forkert forløb på slaget, som resulterer i et slag med en skæv retning. Når armen f.eks. krummes sammen, mens slaget er ved at blive afsluttet, er der stor risiko for at køllehovedet drejes i en forkert vinkel, og et skævt resultat til følge. 

Istedet bør du gennemføre slaget med strakte arme. Stræk armene og sørg for at køllen svinger lige ind på bolden. Hvis du svinger alt for meget “udefra” eller “indefra” bliver banen for slaget skæv. Endelig skal du sørge for at tjekke dit sigte løbende: Er sigtet rigtigt?