Find Black Friday tilbud på Garn her

Elsker du at strikke? Nyder familien godt af dine lækre, vamsede sweatre i flotte farver, som sidder som støbt? Så kan det være at du skal have købt nyt garn, f.eks. til Black Friday, så du kan få strikket nye, lækre ting. Læs mere om to forskellige typer garn, som kan noget forskelligt: Bomuldsgarn og uldgarn.  

Bomuldsgarn

Bomuldsgarn er en populær garntype, som kan bruges til alle strikkeprojekter. Det er blødt, slidstærkt og nemt at arbejde med, uanset om du er begynder eller trænet inden for håndarbejde.

Hvis du kan lide at lave strikket tøj, tøjdyr og hjemmelavet julepynt er bomuldsgarn sagen. Det er også velegnet til at hækle miljøvenlige karklude af. Bomuldsgarn tåler vask ved 40°C.

Uldgarn

Uld er et fantastisk naturmateriale, som du kan bruge både når du hækler, strikker og filter. 

Med uldgarn skal du være obs på at følge vaskeanvisningerne. Uld kan nemt udtørre, krympe eller få ødelagt strukturen ved forkert vask. Til gengæld er det et strikkemateriale, der har en formidabel evne til at holde på varmen. Du kan f.eks. hækle et uldtæppe til barnets klapvogn eller en varm uldhue til vinterens strabadser.